Contact direct: (021) 221.28.42

E-mail : contact@cabinetdent.ro Telefon Mobil: 0724/356.735 - 0722/968.836

Str. Ceahlau Nr.15, Bl. 75, Sc. 2, Ap. 58, Int. 08, Parter, Sector 6, 060373 Bucuresti Vezi Harta

Despre noi

Cabinet Stomatologic Bucuresti

Cabinetul de medicina dentara Dr. Vlad Stoicovici si Dr. Alina Filipescu este un spatiu stomatologic neconventional, in care tehnologia, functionalitatea si design-ul se intrepatrund. Dotarile si serviciile de ultima generatie se regasesc imbinate armonios intr-un interior modern si primitor, in care senzatia ca `ai venit la dentist` este estompata.

Oferta acestui cabinet privat acopera o paleta variata de servicii stomatologice, cum ar fi profilaxie si estetica, odontoterapie si endodontie, protetica, chirurgie orala si implantologie, parodontologie si ortodontie, precum si servicii speciale de stomatologie pentru copii. Serviciile premium oferite au si garantia celor mai bune preturi, comparativ cu ofertele altor cabinete stomatologice.

Laborator Dentar

Laborator Dentar

Echipa de doctori este formata din cadre medicale cu experienta in domeniu, specializati pe ultimele tendinte din industrie. Se pune un mare accent pe calitatea actului medical, pe folosirea unor materiale si instrumente de ultima generatie si se lucreaza conform cu standardele europene in ceea ce priveste igiena si sterilizarea.

Cabinetul medical Dr. Vlad Stoicovici si Dr. Alina Filipescu se vrea o locatie in care ingrijirea orala devine o placere, problemele, nevoile si capriciile pacientilor fiind pe primul loc. De altfel, oricine se poate convinge numai facand o simpla vizita.

Camera de asteptare

Camera de asteptare

Un zambet este de nepretuit, dar la Cabinet Stomatologic Dr. Vlad Stoicovici si Dr. Alina Filipescu ┼čtiinta de a-l obtine are proceduri stricte si transparente, care se traduc printr-o valoare de plata reala si justificata a tratamentului. In fiecare etapa a tratamentului stomatologic veti primi informatii complete si detaliate despre:

  • solutiile de tratament
  • materialele folosite
  • tratamentul stomatologic
  • durata tratamentului
  • estimare realista a duratei tratamentului si a costului acestuia.